Изпълнени дейности и резултати по проект " Земята е нашия дом"

06.07.2012 10:55

 

Началото на учебната 2011-2012 година в НУ" Любен Каравелов"  бе стартова и за осъществяването на европейския проект по ПРОГРАМА "УЧЕНЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЖИВОТ", партньорство по СЕКТОРНА ПРОГРАМА "КОМЕНСКИ" - "ЗЕМЯТА Е НАШИЯ ДОМ. ОПОЗНАВАМЕ МИНАЛОТО, ГРИЖИМ СЕ ЗА НАСТОЯЩЕТО И БЪДЕЩЕТО".

Измина един много сензитивен период за нас като партньори и координатори на проекта - период на трупане на знания, на мотивиране , на работа и споделяне на опит.

В края на този условен период педагогическата колегия  на НУ"Любен Каравелов" Нова Загора може да се гордее с постигнатите резултати.

През периода септември 2011- юли 2012 година ученици и учители от НУ "Любен Каравелов" Нова Загора реализираха успешно заложените дейности в проекта «Земята е нашия дом. Опознаваме миналото, грижим се за настоящето и бъдещето».

През изминалия период на това европейско партньорство в НУ "Любен Каравелов " Нова Загора бяха реализирани 47 дейности и постигнати 47 крайни резултата. Всяка дейност бе предварително планирана, обезпечена с необходимия ресурс и проведена в срок.

Какво направихме за една година? виж тук...

 Профил на НУ"Любен Каравелов" в youtube

 Работната програма бе изключително плътна. Осъществяването и се дължи на постигане на висока степен на мотивация за участие на ученици, учители и родители в заложените дейности. Работната програма се реализира благодарение на отличната координация и съгласуваност в работата на отделните екипи в училище. Ролите и задачите бяха ясно поставени, определени, както и приоритетните цели и теми за работа с учениците. В рамките на изминалия период, проектът се осъществи благодарение на отличната екипната работа и проявения висок професионализъм на сплотения преподавателски екип в  НУ "Любен Каравелов" Нова Загора - високо квалифицирани учители, с европейски награди и постижения..

Педагогическата колегия на НУ"Любен Каравелов" изказва  благодарност на своите възпитаници за активното,  съзнателно отношение и включване в проектните дейности.

Педагогическата колегия на училището изказва своята признателност на родителската общност, която ни подкрепя и подпомага във всеки един момент от осъществяване на проектните дейности,  също така в процеса на обучение и възпитание на нашите деца. Вярваме, че връзките между училище - ученик - родители са важни за съвместната ни работа в полза на личността на ученика и са основни за изграденото доверие към НУ "Любен Каравелов" Нова Загора като институция.