Календар на бъдещите дейности

26.12.2012 12:43

Измина една много емоционална и наситена с дейности година.

През периода септември 2011 г.- юли 2012г. година ученици и учители от НУ»Любен Каравелов» Нова Загора реализираха успешно заложените дейности в проекта "Земята е нашия дом. Опознаваме миналото, грижим се за настоящето и бъдещето" No.: LLP-2011-COM-MP-053.

 Работната програма бе изключително плътна. Осъществяването и се дължи на постигане на висока степен на мотивация за участие на ученици, учители и родители в заложените дейности. Работната програма се реализира благодарение на отличната координация и съгласуваност в работата на отделните екипи в училище. Ролите и задачите бяха ясно поставени, определени, както и приоритетните цели и теми за работа с учениците. В рамките на изминалия период, проектът се осъществи благодарение на отличната екипната работа и проявения висок професионализъм на сплотения преподавателски екип в  НУ "Любен Каравелов" Нова Загора - високо квалифицирани учители, с европейски награди и постижения.

В края на календарната 2012 година си пожелаваме здраве за всички, много успехи, късмет и творческо вдъхновение!

Предстоят редица интересни инициативи в НУ "Любен Карвелов" Нова Загора. Предоставяме на вашето внимание Календар за бъдещите дейности януари - юни 2013 г. по проект "Земята е нашия дом",  Секторна Програма"Коменски",  Програма"Учене през целия живот".