Кръгла маса „Успешни квалификационни практики и добри примери за работа по европейски проекти”

15.02.2013 18:57

    На 13 февруари 2013 г  Г- Иван Цветанов, г-жа Росица Цонева и г-жа Добринка Малчева от НУ "Любен Каравелов" Нова Загора участваха. в кръгла маса на тема „Успешни квалификационни практики и добри примери за работа по европейски проекти”, организирана от Регионален инспекторат по образованието – Сливен.

Директорът на училището г-н Иван Цветанов презентира проекта Земята е нашия дом. Изучаваме миналото, грижим се за настоящето и бъдещето", по който се работи от началото на учебната 2011 година. Реализираните дейности са много и изключително разнообразни, водят до постигна на  значими резултати и носят добавена стойност за всички участници в тях.

 

 Целта на Кръглата маса бе да се популяризират успешни квалификационни практики и добри примери за работа по европейски проекти, съобщава Бисерка Василева, началник на РИО - Сливен.

Гости на форума бяха г-жа Емилия Тошева, държавен експерт в Дирекция „Квалификация и кариерно развитие" в Министерство на образованието, младежта и науката; Анелия Андреева, директор на Национален институт за обучение и квалификация в системата на образованието; Надя Кантарева–Барух –директор на национално издателство за образование и наука „Аз Буки”; началници на регионални инспекторати и експерти за квалификация на педагогическите кадри от страната.