Посещение в Полша, поредна мобилност по проект "Коменски"

19.06.2012 00:00

   

На 05.06.2012 г. в училище Katolickie Gimnazjum i Liceum Ogólnokształcące im. św. Jadwigi Królowej в Sandomierz, Poland се състоя среща на координаторите на участващите партньорски училища в проект № LLP-2011-COM-MP-053. снимки от мобилността...

    Всяка училищна институция, представена от координаторите на проекта за съответната страна, предадоха крайни продукти по реализираните дейности в срок от предходната мобилност в Испания до мобилността в Полша, като се споделиха снимки, материали за проведените дейности. Всеки от партньорите сподели своя добър педагогически опит при реализирането на дейностите, силните страни и постигнатите резултати като се отчете разпространението им, осведомеността на обществото, родители, учители, ученици, презентирането им в педагогическата общност, влиянието им върху личността на ученика и ползата за учителите по посока развиване на ключови компетенции.

 Предоставена ни бе възможността да опознаем полското културно-историческо минало, природни забележителности, да се срещнем и обменим опит с нашите партньори по проекта. Преживяванията бяха вълнуващи, работната програма бе много интензивна благодарение на организацията на нашите домакини от Полша.