Проект за лого на проекта

07.11.2011 20:09

 През месец юни на 2011година ЦРЧР обяви резултатите от конкурса за проекти по Секторна програма „Коменски” , многостранни училищни партньорства.

Проектът на НУ „Любен Каравелов” Нова Загора, разработен от г-н Иван Цветанов, директор на училището и координатор, г-жа Р. Василева и г-жа Д.Малчева бе получил висока оценка и бе одобрен за финансиране.
Г-н Иван Цветанов написа статия във връзка с новината и я публикува в най-четения в община Нова Загора вестник.
Връзките на НУ „Любен Каравелов” с медиите в областта и общината са работещи. Нашите медийни партньори са вестник „Нова Прес”, в-к Нова „Загора днес”, радио „Нова”, сайта на община Нова Загора, телевизионен канал, който се излъчва в цялата страна ”Яница „ TV, Slivendarik. Новината бе публикувана и на интернет страницата на училището от г-жа Д. Малчева.

Статията бе издадена и така започна презентирането на проекта в публичното пространство, пред публиките на нашето училище: МОМН, ЦРЧР, РИО Сливен, община Нова Загора, европейска педагогическа общественост, в лицето на създадените връзки и контакти с други европейски училища през изминалите години, родители, ученици и учители, колеги, общественост.https://docs.google.com/file/d/0B9-i8gu0ASYGcXlrV1EyY1lmRkU/edit?usp=sharing

 

 

Учениците от НУ"Любен Каравелов" се включиха в обявения конкурс и представиха своите идеи за лого на проекта. Разгледайте нашите предложения...